Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         TRAVELOGUES (22)         PHOTOS (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Hele vejen til Cairns
Written by clausp
20 NOVEMBER 2006 @ 01:17 (GMT+1)
Day 50 of 134
Saa er vi endelig ankommet til vores sidste stop inden Sydney. Det betyder ikke flere timer i en latterlig Greyhound bus og en halv uges afslapning inden turen gaar tilbage til Sydney.

Magnetic Island var super hyggeligt. Som skrevet foer var "resortet" dejligt roligt og man foelte man boede klods op og ned af dyrene.. og det gjorde man faktisk ogsaa. Sidste dag paa Magnetic brugte vi paa at spise brunch med et par koalaer og fik ogsaa lov at holde en. Kan desvaerre ikke uploade det billede, men det var det soedeste dyr!! Blev helt bloed i knaene.. jep, ved godt det er gay, men jeg var solgt! Herefter lejede vi en bil og koerte rundt paa oen.. Mest mig der koerte, da Karup jo er en anerkendt ringe billist! Ikke saa ringe som B. Olesen, men ringe.

Vi ankom saa til Cairns loerdag aften og moedtes med en englaender og en italiener vi har moedtes med et par gange foer. Der gik saa lidt bajere i den og det blev en rigtig cool aften.

Soendagen gik med at stene rundt i byen for mit vedkommende.. Var godt nok traet. Og det er ogsaa planen for idag, mandag. Ud og shoppe lidt og det bliver nok ikke til meget sol, da der er regn og overskyet her i Cairns.. De burde stramme op!! Dog tager vi nok paa en kajak/snorkel tur onsdag eller torsdag for at lave et eller andet.

Men nu er der kun 5 dage til at min kaereste rejser herned!! og det kan bare ikke gaa staerkt nok.. man kommer jo til at savne B.L. naar hun ikke er her. :-)

Ser om jeg kan lave en ny beretning inden Sydney, men garanterer ikke noget. Imens kan i jo nyde de fraekke billeder af mig i bar overkrop! Det er dog ikke for boern, det maa jeg nok lige advare om.

Kan i hygge jer i det kolde nord.
      
COMMENT ON THIS TRAVELOGUE
» In order to prevent abuse your IP 3.129.148.210 will be saved, when you write a comment.
YOUR NAME
HEADLINE
YOUR COMMENT
characters left for your comment.
Yes. Please send me an email when new comments are added this resource.
TRAVELOGUES
The log contains a total of travelogues with the most recent one added .
© Copyright 2024 cogm.tlog.dk. All rights reserved.
This site is part of TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Get Your Own Free Travel Log
    Write your username or email address here.
           Write your password here. If you have forgot it click the questionmark.
    Sign up for a free membership of tlog.dk