Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Whitsunday Islands og soooool!
Skrevet af clausp @ TOWNSVILLE, AUSTRALIEN
16. NOVEMBER 2006 @ 08:06 (GMT+1)
Dag 46 af 134
Piger og drenge.. lige tid til endnu en opdatering i det stressede program man foerer paa den anden side af jorden.

Mandag tog vi paa en 2 doegns sejltur rundt omkring Whitsunday Islands. Det foregik paa en gammel sejlbaad der blev nr. 2 i kaploebet Cape Town - Rio De Janeiro for en sjat aar tilbage. En kaempe oplevelse naar saadan en lille sag saetter sejl og bare flyver ud over vandet. Man ligger naesten lodret og man har ikke lyst til at falde overbord med den fart.

Vi var 26 + 3 crew ombord paa saadan en baad og naar billederne kommer op, saa kan i selv se at det er at presse den en lille smule. Selve baaden er ikke meget stoerre end undertegnedes penthouse lejlighed i det fashionable og respekterede Valby borgerskab og selv der er det ikke humant at koere 29 mennesker paa banen! Men vi sov i "det gode rum" hvor der "kun" var plads til 6 personer.. Jeg valgte at kaste mig i en seng ovenpaa skibets motor, saa da den satte igang kl. 06 om morgenen, saa var der ikke meget andet for end at staa op. Ellers var det skam en fin tur.. Bounty oer (tak til T. Pedersen for at minde mig om dette dejlige 80’er ord) var der nok af og det blev til 2 gange snorkling paa et par flotte reefs med en masse koraller, fisk og hvad dertil hoerer. Aftenerne blev brugt med socialising og 87 (nu nok naermere 88) og jeg bandede lidt af, at vi kun var udstyret med en 6-pack hver til 2 naetter.

Efter vi kom i land onsdag morgen havde vi et par timer i Airlie Beach indtil vi skulle med bussen til Townsville og over paa Magnetic Island. Her er vi saa nu (torsdag) og det er godt nok specielt.. paa den gode maade. Vi bor i en lille hytte midt paa oen og lever side om side med alle dyrene. Bl.a. blev vi vaekket af 2 strudse-lignende dyrs kamp, hvor det loed som et barn der skreg! Tog dog ikke megen notits af det, da 87 tit har den slags droemme og skriger og tuder om natten.

Imorgen skal vi ud og koere lidt rundt paa oen i en lille racer bil og forhaaebentlig snorkle lidt mere. Men meget mere om det naar vi kommer til Cairns paa loerdag.

Hav det godt derhjemme og nyd nu vejret! Gider ikke sige det igen.. :-)
      
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.138.138.144 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk