Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Endnu mere New Zealand
Skrevet af clausp @ TAUPO, NEW ZEALAND
12. JANUAR 2007 @ 01:37 (GMT+1)
Dag 103 af 134
11 dage siden sidste beretning og det er sku for sloevt! Men vi har ikke oplevet de helt store ting siden sidst, derfor kommer den foerst nu.

Siden Christchurch er vi kommet en del laengere nordpaa. Foerst tog vi til Kaikura (eller noget i den stil) paa sydoen og her var det meningen vi skulle svoemme med delfiner. Desvaerre viser det sig, lige inden vi skal til at checke ind, at delfinerne er blevet jaget ud paa aabent hav af en flok spaekhuggere! magen til svineri skal man lede laenge efter, saa naar vi kommer til Sea World kan det godt vaere at en af deres spaekhugger-faetre faar en lille reprimande.. Det er ikke alt man skal finde sig i! Saa istedet for at boltre os i vandet med de herlige dyr, maatte jeg daske 89 i 1 mod 1 fodbold.. Nemt var det da, selvom man fik sved paa panden.

Dagen efter gik turen saa mod nordoen og hovedstaden Wellington. Efter 3 timers sejlads ankom vi og sammen med en dansker vi havde moedt, gik vi paa opdagelse der. Byen overraskede positivt, da der var en masse liv og spaendende ting at se paa, i forhold til f.eks. Christchurch. Og da vi havde lovet at vaere lidt kulturelle brugte vi en dag paa at besoege New Zealands nationalmuseum (det var gratis) og kom paa rundtur i parlamentet (ogsaa gratis). 2 vigtige grunde til at det kom med i det "travle" program.

Efter 3 dage der skulle vi saa en tur til Taupo. Her var det meningen at vi skulle paa en 9 timers walk - Tangariro crossing. Det pissede saa ned i doegndrift, saa der roeg den plan! Heldigvis fik vi lavet noget andet, bl.a. klatrede rundt 15 meter over jorden paa nogle wirer og testede vores gele knae. 89 maatte give op fra start pga. ondt i foden og fik derefter det nedvaerdigende kaelenavn "soft cock" af instruktoerne.. Det fandt jeg selvfoelgelig utroligt sjovt, saa det har jeg taget til mig.

Vi havde ikke faaet nok af hoejder og dagen efter tog vi en klatretur i et sportcenter i naerheden. Det er en del haardere end det ser ud og man bliver godt nok presset i armene. Krydret med en svoemmetur tidligere paa dagen, var vi ikke meget vaerd om aftenen.. Al det motion er piv usundt!

Igaar ankom vi saa til Rotorua, der kun ligger en times koersel fra Taupo. Byen har faaet det lidet flatterende kaelenavn Rotten Rua, da der stinker forfaerdeligt pga. Thermal gasser fra de underjordiske vulkaner. Det er dog ogsaa den by med flest indfoedte i, saa igaar var vi til et stort Maori show, med alt lige fra Haka (krigsdansen som folk nok kender fra New Zealands rugby landshold) til traditionel mad. Super oplevelse og et godt indblik i deres arv. (mere kultur!!)

I morgen skal vi saa paa en rafting tur lidt uden for byen, men mere om det naar vi har proevet det. Det skulle vaere noget med underjordiske grotter, saa det skal nok blive sjovt.. og farligt! :-)

I overmorgen gaar turen saa til Auckland for en kort bemaerkning, inden vi skal til Pahia. Og saa er New Zealand ogsaa naesten faerdig. Om praecis 2 uger sidder vi paa Fiji og, forhaebentlig, nyder solskinnet. Og der er der saa kun 1 uge til Bebs moeder os i L.A. Det bliver det bedste ved hele turen! :-)

Hav det godt derhjemme og pas godt paa jer selv.

Ps. d. 17 februar holder vi en lille fest paa Venue. Saet allerede kryds i kalenderen nu. Max alder er 50 aar, saa Tommy P ikke sniger sig med ind.

Kaerlig hilsen
Kong Claus
      
2 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
FEST
skrevet af SD (GÆST) 15. januar 2007 @ 15:12
Jeg læste det som følger:

"... bla bla bla gratis sprut på Venue d. 17 bla bla bla!

Ja tak!
WHAT THE DOUCE?!
skrevet af Basse P (GÆST) 14. januar 2007 @ 19:03
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.23.101.60 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk