Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Back again..
Skrevet af clausp @ CHRISTCHURCH, NEW ZEALAND
2. JANUAR 2007 @ 05:40 (GMT+1)
Dag 93 af 134
Nu er vi saa, endnu engang, ankommet til den stoerste by paa sydoen. Christchurch. Ikke ligefrem med det store smil paa, da der er ikke er voldsomt meget at lave. Men vi overlever det nok.. vi skal trods alt kun vaere her i 1 1/2 doegn.

Vores road trip forloeb helt perfekt og Corollaen, som var en overraskende god bil, koerte fejlfrit. Af sikkerhedsgrunde var det mig der koerte maskinen, da Mikkel Karup er kendt i Danmark som "den eneste mandlige kvindelige billist". Den er ikke sjov at have siddende paa sig.. Jeg havde dog ret i det jeg skrev om Invercargill.. Et decideret roevkedeligt hul, og vi var begge begejstrede da vi saa "byen" i bakspejlet..

Mere livlig og spaendende var naeste stop paa turen til gengaeld. Dunedin (der betyder Edinburgh paa keltisk. 1 point til noerden) var en del stoerre og flottere. Her saa vi os dog ikke for fine til at lege turister, saa den stod paa bryggeri rundtur og ogsaa en lille, fesen rundtur paa en chokolade fabrik. 89 insisterede... Fik bl.a. et billede af Basse Pedersen ifoert sin klassiske lilla kedeldragt.

Efter 2 naetter her, gik turen saa til Wanaka. Vi havde vaeret der en enkelt nat tidligere paa turen og da det var en hyggelig by og vi havde mulighed for et svinebilligt hotelvaerelse, saa blev vi der i 3 naetter. Man kan sku ikke sove paa hostels hele tiden! Man er trods alt oprindeligt fra det amagerkanske borgerskab.. :-)

Nytaarsaften forloeb stille og roligt.. ingen skydiving, ingen bungy jump, intet farligt! Saa det var jo i sig selv kedeligt. Men vi lavede lidt god mad og gik saa ud for at se paa fyrvaerkeriet. Ikke tivoli-stil, men flot var det da. Herefter indtog vi saa den naermeste pub og gik foerst tilbage til hotellet, da man havde drukket aaret ind.

1. januar lavede vi saa ingenting... overhovedet!!

Jeg vil dog bruge lejligheden til at oenske jer alle et godt nytaar! Det var jo ikke mange man fik lejlighed til at oenske det live..

hav det godt og pas paa jer selv.

Kaerlige hilsen fra Claus (og nu kun 32 dage og 9 timer til bebs kommer!!)
      
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.134.90.44 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk