Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Snart slut med New Zealand
Skrevet af clausp @ AUCKLAND, NEW ZEALAND
22. JANUAR 2007 @ 03:01 (GMT+1)
Dag 113 af 134
Nu er vi efterhaanden ved at kunne se en ende paa New Zealand og faktisk hele turen.. Der er kun 3 1/2 doegn til vi tager flyveren til Fiji og der slutter saa vores 1 1/2 maaned lange New Zealand tur.

Men vi har da lavet lidt siden sidst. Det skal jo ikke vaere krydning det hele! Selvom det er der absolut intet galt med.

Blackcave raftingen i Rotorua sidste loerdag var en god oplevelse. Ligge paa ryggen i en badering (lyder dog fesent) i kulsort, koldt vand og padle fremad i blinde er ganske spaendende.. Man kunne intet se, andet end i grottens loft var der masser af smaa lysende orme. Ikke noget man ser i Dk saa forfaerdelig tit.

Vi forlod saa Rotorua dagen efter og tog til Auckland, New Zealands eneste storby, for en kort bemaerkning. Allerede morgenen efter skulle vi til Paihia, som er en strandby i det nordligste af New Zealand. Vejret var med os det meste af tiden, saa i de 4 dage vi var der fik vi set en del. Bl.a. var vi paa en 15 kilometer lang gaatur til et vandfald, vi fik proevet kraefter med kayak roning paa aabent hav og vi kom endelig paa vores delfintur. Eller, vi kom faktisk paa delfintur 2 gange, da vi intet saa paa foerste tur og derefter kan vaelge at komme ud igen en anden dag.

Delfinturen var klart den bedste oplevelse.. Desvaerre kom vi ikke til at svoemme med dem, men at se dem svoemme 1/2 meter fra dit hoved mens de kigger paa dig, det kan helt sikkert anbefales. En meget flot bette fisk, det er det da. Saa deeet.....

Efter 4 dages afslapning her skulle vi saa tilbage til Auckland i 6 dage og dem er vi faktisk halvt faerdige med. Auckland er en storby som man kender dem: masser af liv og shopping. Desvaerre er der ikke plads i den proppede backpack til noget som helst, saa visa kortet maa holde sig lidt i ro indtil vi naar til Los Angeles. Det har nok ogsaa godt af en lille pause..

Igaar var vi til fodboldkamp og deres niveau hernede er ca. det samme som Fremad Amager kan praestere 10.30 om soendagen i Sundby Idraetspark. Saa det var langt fra imponerende. Vi benyttede selvfoelgelig lejligheden til at drikke et par oel og raabe nedladende ord efter spillerne, praecis som man er vant til derhjemme, men det virker bare ikke her.. Et fodbold u-land af rang!

Dagen idag er saa gaaet med en tur til et shopping center i udkanten af Auckland og senere skal jeg, meget tiltraengt, have fjernet min efterhaanden kaempe hjelm. Har booket tid hos Toni & Guy, saa Bebse ville vaere stolt.. :-)

Ellers ved vi ikke helt hvad vi skal de naeste par dage inden Fiji. Onsdag aften skal vi se om New Zealands basketballhold er bare en smule bedre end deres fodboldhold og ellers maa vi se hvad byen kan tilbyde os udover det. Ihvertfald skal vi til at indstille os paa lidt varmere grader og nyde det inden turen gaar hjem til DK igen.
Jeg maa aerligt indroemme, at jeg glaeder mig en smule. Det er nu 6 uger siden jeg sidst har set min dejlige kaereste og kan snart ikke holde det ud laengere. Jeg ved det, jeg er en toes, men kan sku ikke goere for det.. Nu er der kun 12 dage tilbage. :-)

Hav det godt derhjemme og pas paa jer selv. Vi ses jo ret snart.

Kaerlige hilsener fra Claus
      
2 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
BARE ROLIG - IKKE MERE TUDERI!
skrevet af Selveste Claus P (GÆST) 23. januar 2007 @ 00:24
Jeg garanterer at der ikke kommer flere tudeudbrud.. Det er ude af systemet nu! Det er lige saa sikkert, som at Steff gaar i dameundertoej.
FY FOR POKKER, DET VAR SATME CLOSE CALL
skrevet af Gu´ får I ej mit navn (GÆST) 22. januar 2007 @ 20:21
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 18.226.96.61 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk