Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Tid til en ny beretning
Skrevet af clausp @ INVERCARGILL, NEW ZEALAND
27. DECEMBER 2006 @ 01:59 (GMT+1)
Dag 87 af 134
Nu er der gaaet en uge siden sidste beretning og saa er det jo paa tide med en ny.. Og der er da ogsaa sket en del siden sidst.

Queenstown var en ganske hyggelig turistby, fyldt med barer og andet goegl. Det er dog ogsaa New Zealands action centrum og det var jo noget vi var noedt til at vaere en del af..

Luge-turen, eller skulle man sige kaelk-turen, var ganske underholdende. Foerst tog vi gondolen op til en bjergtop med helt fantastisk udsigt. Efter at have nydt det i et kort oejeblik, skulle den saa have gas ned ad bjerget. Heldigvis var baade familie ruten og experience ruten aaben, saa man ikke hele tiden skulle slaas med aeldre mennesker og boern.

River Boarding var der dog endnu mere knald paa og der havde vi faktisk en rigtig hyggelig dag. Man blev kastet ned i floden (der ikke er mere end 12 grader varm) og saa er det ellers bare derud af. Man foeler sig dog ikke uovervindelig, naar vandet brager igennem med 300.000 liter i sekundet.. Saa man blev godt taevet! Men det stoppede os ikke fra at tage en tur til..

Efter 2. tur, var det saa tid til lidt mere underholdning. Foerst blev vi trukket bagved en jetski hen til starten af floden og saa var det ellers lege tid. Vi startede selvfoelgelig med at flyve op paa bjerget og hoppe i vandet derfra. Vi sprang fra 12 meter og det lyder maaske ikke af meget, men der var faktisk paent langt ned.

Juleaften valgte vi saa at hoppe fra lidt mere end 12 meter.. Som lovet, ville vi goere noget anderledes, naar vi nu alligevel holdt jul paa den anden side af jorden. Saa vi valgte at springe Bungy Jump fra verdens naesthoejeste position. 134 meter over jorden foregaar det og her er der for alvor langt ned!!

89 hoppede foerst, da man tager de tykke foerst! De kalder det noget andet, men det er i realiteten hvad de siger.. Saa da han hoppede ud fra platformen, vidste jeg, at der ikke var nogen vej tilbage. 8 sekunders frit fald har man mod jorden og der kan godt naa at gaa tanker igennem hovedet.. Dog var det super fedt, da det var overstaaet og man er hoej paa adrenalin i flere minutter efter springet.

Vi har dog holdt julemiddag med traditionel julemad. Det gjorde vi dog foerst d. 25, men det var faktisk hyggeligt. Vi havde moedt 2 svenskere paa Kiwi bussen og havde besluttet at holde en skandinavisk jul sammen. Det var der dog flere der syntes kunne vaere hyggeligt, saa med til bords var pludselig 2 englaendere, 1 hollaender og 1 oestriger.. saa det blev istedet en europaeisk julemiddag! Vi var dog stolte over resultatet af en middag vi bryggede sammen paa et hostel koekken, saa vi kan sagtens kalde det en succes. Man mangler dog det danske klima og familien, venner og kaereste, foer det bliver helt i orden..

Nu har vi saa forladt Queenstown igaar og er begyndt paa vores road trip. 89 (der har taget godt for sig af juleretterne) og jeg har lejet en bil og ser resten af sydoen paa egen haand. Det giver en dejlig form for frihed, at kunne koere hvorhen man har lyst, naar man har lyst.

Vi ville saa starte med at koere til Invercargill, som er en af de sydligste byer paa New Zealand. Det valgte vi at aendre paa vejen derned og blev saa i en lille hyggelig by, der hedder Te Anau. Der slappede vi velfortjent af efter en temmelig action packed uge og fandt ud af hvor vi skulle koere hen idag. Det blev saa til Invercargill, en doedsyg provinsby der lugter lidt af fael forstad, saa her smutter vi fra saa hurtigt som muligt. Og det bliver imorgen tidlig.

Haaber i alle har haft en rigtig god jul og at i faar et fremragende nytaar, samt en god nytaarsaften.

Mange hilsener fra Claus

Ps. En stoooor tak til min kaere onkel Svend for den fine gave.. Jeg har et billede der beviser, at du var med til julebordet. Skal nok laegge det op hurtigst muligt! :-)
      
1 KOMMENTAR REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
OPLEVELSE
skrevet af lunse (GÆST) 27. december 2006 @ 16:46
Hej med jer! I kan da snart ikke lide af højde og vandsskræk mere ,det er da godt i ikke har tømmermænd (for det har i vel ikke?).Jeg har indtryk af at jeres rejse er rimelig seriøs stadigvæk, selv om der snart er gået 88 dage.Ps.Claus hvor var det synd for dig at du skulle belemres med et billede af Onkel Svend ,så havde det da været bedre med et billede af familien Gyldenkål ,synd jeg ikke tænkte på det,men bare du havde et smukt billede af en rigtig sød pige ved navn Vicky, så gik juledagene forhåbentlig godt alligevel .lFortsat god tur.knus fra Moster.
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 13.58.39.23 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk