endelig

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (11)         FOTO (87)         INFO         GUEST LOG (11)    
        
United States of America
Skrevet af alazythreesome @ SAN DIEGO, UNITED STATES
31. MARTS 2009 @ 04:00 (GMT+1)
Dag 62 af 122

Det var et helvede at komme fra Fiji til USA. Vi stod i koe i 2 timer til check in, hvor der var viiiiirkelig varmt. Flyet var forsinket og det var neeeedern! Men vi kom til Los Angeles og her foelger en lille pudsig ting: Vi floej fra Fiji kl. 23.00 den 26. marts og landede i LA kl 14.00 den 26. marts, efter 9-10 timer i fly. Maerkeligt!
Vi fik hentet vores bil, det roede lyn, Toyota Prius ved udlejningsselskabet. Det er en meget underlig bil, som lidt har sit eget liv. Man skal trykke et par gange paa taend-knappen for at bilen starter (bilnoegler er aabenbart sooo last year). Det er ogsaa lidt tricky med at faa laast bilen op, men det gaar alt sammen. Vi har ogsaa faaet en ny veninde, Madeleine aka Maddie the GPS, som guider os rundt i USA…. Naar hun gider. Hun er en rigtig teenager med humoersvingninger og det hele. Vores forudbestilte hostel viste sig at vaere et dejligt sted, hvor vi baade kunne faa gratis morgenmad, aftensmad, champagne (til Charlotte, som er den eneste der er gammel nok) og cola til os andre. Indianer-Bill, som stod i receptionen, kunne godt lide os, saa han spurgte om vi ikke ville flytte fra det 12-personers dorm, som vi havde betalt for, til en 4-personers suite med eget tv og bad. Jo tak!
Foerste dag blev brugt paa shopping. Puha, USA kan godt gaa hen og blive farligt for oekonomien og rygsaekken. Vi ville paa Venice Beach for at finde the Hoff (David Hasselhoff) fra Baywatch, som er den eneste rigtige livredder. Vi fandt i stedet Santa Monica Beach og en anden livredder, men det lignede nu alt sammen meget godt.
Vi bookede en tur som fik os rundt til vigtige Hollywood-steder. Vi blev koert til Venice beach, Rodeo Drive, Hollywood Boulevard med walk-of-fame (det der fortov med alle stjernerne), Kodak Theatre, Chinese Theatre og Universal Studios, hvor vi brugte resten af dagen. Universal Studios var en blanding af forlystelsespark og rigtige filmstudier. Vi kom paa tur rundt i kulisserne, med en meget energisk guide, hvor vi bl.a. besoegte Wisteria Lane fra Desperate Housewives. Ret sejt! Vi var ogsaa inde og se et par shows om hvordan de laver deres special effects, deriblandt make up, ild og lyd. Det var rigtig fedt at se hvordan de gjorde det! Vi saa en 4D Shrek-film og var i House of horror, som var pisse uhyggeligt, for at sige det paa godt dansk. Det var et hus fyldt med Universals forskellige monstre og uhyggelige karakterer, baade i billedform og rigtige skuespillere der jagtede os rundt og forsoegte at skraemme livet af os. Det lykkedes delvist. Senere blev vi igen jagtet af en figur – det var til gengaeld rigtig sjovt, da det var the Nutty Professor. Han var viiiirkelig sjov og overbevisende. Han grinede fuldstaendig som Eddie Murphy.
Vi kunne ikke helt faa nok af forlystelsesparker, saa igaar tog vi til Disneyland. Hurra! Da det var paa en soendag og midt i skolernes Spring Break var parken fyldt med familier og unge mennesker. Det betoed kilometerlange koer til forlystelserne. Vi ofrede os dog i forlystelser som “It’s a small world”, det hjemsoegte hus, tekopperne, Star Wars, Peter Pan, Snehvide spoegelseshus, Disneylands udgave af Mineekspressen og Toy Story. Efter lidt overtalelse ville vi alle tre op i Space Mountain, som nok er en af de vildeste forlystelser i Disneyland. Her var der en times ventetid saa vi stod og diskuterede lidt frem og tilbage. Pludselig valgte kontrolloeren, som stod ved indgangen, at give os fastpass, som betyder at man kan springe over koen og komme til efter kort tids venten. Det var bare i orden, saa efter max 10 minutters ventetid fik vi proevet space mountain. Det var virkelig sjovt!
Ved 19-tiden bevaegede vi os ud mod bilen for at saette kurs mod San Diego, som ligger ca 2 timer syd for LA og ca 15 min fra Mexico. Maddie havde dog en daarlig dag, saa vi koerte i ring, for at finde et hostel. Det lykkedes os ikke at finde et hostel, saa vi maatte betale lidt ekstra for at sove paa et ret godt motel. Vi spiste paa en rigtig amerikansk diner, hvor vi sad i lille baas og det hele.
I dag har vi fundet et rigtigt hostel, midt i San Diego C, hvor vi skal sove to naetter. I dag har vi shoppet, faaet en fantastisk god pizza og slappet af paa en fortovscafe i solen. Vi fik os en hjemloes ven og havde en rigtig soed tjener, der hed Thomas og som valgte at give os vores colaer paa husets regning. Vi ved ikke hvad der er med de amerikanere, men det kan sgu godt li’ os. Det kunne man godt vaenne sig til.

Naeste stop er Grand Canyon og derefter Las Vegas.
We’ll be back
      
1 KOMMENTAR REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
SOMMER I DK
skrevet af Kristina (GÆST) 24. april 2009 @ 19:44
hey tøser (Rie)
vil bare sige der er skyfri himmel i Aalborg og 20 grader, søndag har de lovet op til 22 -er det ikke fantastisk, det gør at man er en anelse mindre misundelig på jeres varme hehe
savner dig søs og glæder mig til du kommer hjem :o)
knus
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.145.151.141 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 11 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://alazythreesome.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk