endelig

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (11)         FOTO (87)         INFO         GUEST LOG (11)    
        
New Zealand, sidste del
Skrevet af alazythreesome @ AUCKLAND, NEW ZEALAND
31. MARTS 2009 @ 03:45 (GMT+1)
Dag 62 af 122
Efter Kaikoura sejlede vi til Wellington, som er paa nordoen (og hovedstaden, by the way). Vi havde valgt to overnatninger, da vi havde et par ting paa programmet. Deriblandt en Ringenes Herre-rundtur, hvor vi blev taget med ud paa forskellige locations fra filmen. Vi saa bl.a. Helm’s Deep, Minas Tirith, Rivendell (hvis det siger nogen noget). Man kunne ikke rigtig kende stederne fra filmen, da ingen af kulisserne staar laengere, men vores tourguide havde medbragt billeder og filmklip, saa vi kunne faa en fornemmelse af hvordan det havde set ud. Vores guide havde rent faktisk selv spillet med i filmen. Han spillede elver og kunne nogle rigtig sjove historier om skuespillerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi moedtes ogsaa med Mette, Fies veninde fra Aalborghus, som ogsaa var i New Zealand paa hoejskole.
Efter Wellington kom Taupo, som vi havde set frem til, for her skulle vi skydive. Fie havde noget lignenede influenza, saa vi valgte at udsaette det til dagen efter. Det skulle vi aldrig ha’ gjort, for vejret blev daarligt, saa skydive blev aflyst. Oev! I stedet noed vi den sidste aften med de resterende fra den gamle bus. Endnu en trist afsked, meeeen… Saa dukkede der nogle af de gamle op med den naeste bus. Dem fejrede vi St. Patrick’s day med. St. Patrick’s day er aabenbart big deal i NZ. Det var den aften vi blev introduceret til det engelske udtryk: Mindsweeping, som i sin helhed gaar ud paa at drikke andre folks rester, saa man sparer penge, men bliver fuld alligevel. Det skal lige understreges at vi ikke udfoerte nogen former for mindsweeping.
Naeste stop var Rotorua, som stank af aeg (aka svovlgasser fra undergrunden). Vi var ude og besoege en Maori-stamme, som dansede, sang, raabte og lavede mad til os. Det var baade fascinerende og uhyggeligt at se dem. Det var spaendende at faa et indblik i deres kultur, men det bar praeg af at det var noget de gjorde hver aften for turisternes skyld.
Sidste stop med Kiwi-bussen var Auckland, NZ’z stoerste by. Vi havde hoert at Auckland ikke rigtig havde noget at byde paa, saa vi havde valgt kun at bruge en dag der. Stoerstedelen af tiden blev brugt paa at finde et sted hvor man kunne faa piercinger, for Charlotte og Fie havde overbevist hinanden om at det skulle vaere nu! Fie fik en i naesen og Charlotte fik lavet en i oeret. Vi delte vaerelse med 3 danske fyre fra Odense, som vi havde en sjov aften med. De snakkede engelsk indbyrdes, hvilket var et stort mysterium for os… Men bortset fra det var de meget soede.

Det var alt fra New Zealand og vi maa konkludere at det er et helt fantastisk sted.punktum
      
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.144.230.82 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 11 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://alazythreesome.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk