Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Tilbage til Asien.
Skrevet af Chrjespersen @ KUALA LUMPUR, MALAYSIA
21. JANUAR 2012 @ 13:06 (GMT+1)
Dag 0 af 127
Halli halloej. De foelgende begivenheder tog sted fra mandag d. 16. januar til fredag d. 21. i hhv. Singapore og Malaysia i forbindelse med Christian og ACs smuttur vaek fra Danmark. Begivenhederne vil blive genfortalt i den raekkefoelge som forfatteren kan huske eller han synes virker bedst paa det her fantastiske ringe tastatur. Begivenhederne sker paa ingen maade i virkelig tid eller med inkluderede reklamer.

Tid fra start... timer.minutter.sekunder
1.30.01 - Flyveturen fra Paris til Singapore gik fint. Jeg havde tre saeder aller bagerst og udnyttede muligheden for at laegge mig og sparke lidt til den stakkels passager der sad paa det fjerde saede i midterrabatsaedderaekken. Det er prisen man betaler for at have lange staenger og staa i vejen til koncerter.

14.17.04
Ankomst til Singapore hvor temperaturen var godt 30 grader kl. om 9 om aftenen gik ogsaa fint. Metroen ville have koert mig lige til doeren hvis jeg var staaet af paa den rette station. Dette skete ikke, og jeg matte vade godt 10-15 minutter, hvilke ikke er den vaerste straf efter 12 timer i en fransk flyver.
Anderledes for mange andre lande, saa skal man tage skoene af paa hostellet, hvilke egentlig er meget laekkert. Men med min erfaring som rejsende er det sjovt at se hvordan teknologiens indtog har aendret meget paa hvordan folk foretager sig paa hostellet. Foerst og fremmest er der gratis wifi alle steder, og altid ledige computere fordi langt de fleste har deres egen pc, Ipad eller mobilos med internet med. Hvor folk sad og laeste boeger i Sydamerika i 2005, sidder de i dag og laeser paa deres ebook eller Ipad eller ser film. Stoerstedelen goer det sidste, ogsaa paa hostellet naar de ikke kan sove. Bare en lille, finurlig observation af hvad der er sket paa faa aar. Der er sket en masse, men det her har en oedelaeggende effekt paa det sociale. I hvert fald paa mit hostel i Singapore.

14.55.35
Jeg brugte foerste aften paa at vade rundt omkring dem lidt fancy og turistede del af Simgapore, om end maden blev indtaget sammen med de lokale hvor det kun kostede en femtedel, men der til gengaeld var inkluderet gratis bilos, grundet den mindre attraktive beliggenhed. Men Singapore er utrolig flot og rent. Jeg saa flere gadefejere og rengoeringsfolk der rendte rundt og ledte efter det mindste stykke affald, saa de bare kunne faa lidt vaegt i den tomme pose de aldrig ville kunne faa fyldt ud.
En utrolig vigtig faktor. Man tager til Asien og regner med at ting er billigere, men man bliver snydt siger jeg jer. Oel koster naesten det samme som i DK. Om det er fordi man har smidt Tony the Tiger’s faetter paa etiketten, goer ikke den Singaporeanske oel Tiger billigere end en Carlsberg. Maden er til gengaeld god og billig.

23.10.11
Paa dag to fik jeg brugt metro systemet til at komme rundt paa en stor del af det meget lille land. Landets beboer er spredt til indere, thai, kinesere og singaporaenere af hvad jeg kunne doemme paa deres udseende. Der er ikke saa godt engelsk som jeg havde forventet, men mit indtryk byggede ogsaa meget paa dem jeg moedte i Rotterdam paa udveksling. Paa vej tilbage skal jeg ogsaa moedes med Janice, fra da jeg var paa udveksling. Efter to overnatninger valgte jeg at tage videre nordpaa til Malaysia hvor AC jeg havde aftalt at moedes i en by ved navn Melakka.

2.1.43.12 ... nu kom der ogsaa dage paa og tiden blev vanvittig upraecis. Begivenhederne tog sted i Malaysia, Melakka mens der var regntid paa oestsiden. Melakka laegger paa vest siden.
Jeg ankom til mit Riverside hostel, hvor hostellet havde en fantastisk udsigt ud over byen flod, som jeg lige er kommet i tanke om, at jeg ikke tog noget billede af. Der faldt jeg foerst i snak med et koreansk canadisk par, gik ud og spiste og kom tilbage og faldt i snak med et amerikansk par der synes det var lidt skaegt at jeg havde taget jordens stoerste bog med, Game of Thrones del 1., og det endte med at vi tog paa en bar indtil vi blev smidt ud, og jeg endte med at sidde til kl. halv seks og snakke med fyren Ian om fjernstyrede biler, at lave sin man cave i sin bolig, hvilke jeg vil se om toeserne derhjemme synes er en god ide, og hvordan alle rejser ikke er lange nok.

Ikke mere herfra. A.C. og jeg er havnet paa et hippi hostel her i Kuala Lumpur hvor dagen har budt paa en hulens masse vandring, besoeg i sommerfugle reservat, Patronas Towers, Botanisk have, en moske hvor jeg konstant havde sangen "perhaps, perhaps, perhaps" i hovedet og allerede er solbraendt og er mere roed end en kommunistisk finansminister. Men jeg sidder ved den eneste pc, og hippier ikke kan bruge eboks papir til at rulle deres joints har de boeger, men ingen pc, og vil vist gerne bruge denne her. Derfor den pludselig afslutning.
Haaber I alle har det godt derhjemme. Her gaar det fint og i morgen skal vi fejre kinesisk nytaar hvor det er Dragens aar vi springer ind i. Eller naermere bliver draget imod.

5.12.43.59...
      
5 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
PBJNEHAXZEU
skrevet af dthPPu4RiVR (GÆST) 23. november 2015 @ 02:44
Hallo Alma, wir beantworten gerne eure Fragen : )Der Rundenbeitrag von 10€ ist ffcr eine Runde e0 48h. Das ist eine gnelreele Teilnahmegebfchr. Audferdem kommt ihr kostenlos in die Kinovorffchrung und es ist auch ffcr eine grundlegende Verpflegung gesorgt.Ihr kf6nnt an so vielen Runden teilnehmen, wie ihr mf6chtet. Das kf6nnt ihr auch spontan entscheiden.Ffcr Schlafple4tze sorgen wir. Wir versuchen so viele Leute wie mf6glich bei Mainzer Teilnehmern unterzubringen und es wird wohl auch einen Schlafraum im KinoLab geben. Ihr solltet auf jeden Fall Isomatten und Schlafse4cke mitbringen.Wenn ihr noch mehr Fragen habt, immer her damit : )
"YOU CAN DEFINITELY SEE YOUR ENTHUSIASM
skrevet af how much does a hair tran (GÆST) 11. august 2015 @ 07:34
"HELLO BLOGGER, GOOD MORNING. WONDERFUL
skrevet af name (GÆST) 26. marts 2015 @ 09:19
DET ER BARE MIG
skrevet af Rikke (GÆST) 3. februar 2012 @ 10:09
HEJ SØN OG AC
skrevet af Mor (GÆST) 21. januar 2012 @ 14:27
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.17.184.90 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 49 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk