Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Guest Log
Læg en besked til de rejsende eller læs hvad andre besøgende har skrevet.
  BESKED #18 6. FEBRUAR 2012 @ 19:08  
Hilsen
Skrevet af Mads (GÆST)
Hey! Tak for kortet!!! Det lyder vildt fedt og det er svært ikke at være jaloux, når vi lige haft den koldeste nat i 26 år her i dk! :) Jeg har været til mundtlig eksamen her i januar, og censor var selvfølgelig ingen anden end P. O. Christensen!! :) Han kunne heldigvis ikke huske mig - denne gang gik det rigtig godt... Var dog lige ved at synge omkvædet for ham ;) Er derudover lige kommet tilbage fra skitur i østrig, så jeg kan vel ikke tillade mig at beklage mig alt for meget... Skynd dig hjem så vi jame :) Fortsat god tur!
  BESKED #17 3. MAJ 2008 @ 17:07  
En Hilsen
Skrevet af Annelise (GÆST)
Hej Chrestian. Jeg har med fornøjelse lige læst din sidste beretning, og jeg må sige, jeg er lidt misundelig, sikke en masse du får oplevet. Michael har lige skrevet en opgave om Mayaerne deres storhedstid og forfald og du har lige stået i resterne af en af deres byer (Tikal) er livet ikke forunderligt.Masse af godet tanker på din videre rejse. Knus Annelise og co.
  BESKED #16 3. MAJ 2008 @ 10:59  
åååh
Skrevet af Maja THai (GÆST)
Hvor er jeg dog bare misundlig- og blir mere og mere glad hver gang jeg læser om jeres fantastiske eventyr. HVor er det fantastisk at du er afsted og ser alle de ting-- Snak lidt spansk for mig- og nyd det nu.. SÅforresten et program om den mest behårede mand som boede i mExico, som fik barberet alt håret væk, men det skulle gøres hveranden dag for at holde det ved lige- men check ham ud hvis du får ,muligheden, han virker sød og rar- ogsa har han arbejdet i cirkus :) sjov fyr.. HEld og lykke med resten af de 40 dage- Glæder mig til du kommer tilbage og fortæller alt igen .. :) Knus fra maja
  BESKED #15 15. APRIL 2008 @ 02:40  
Hvad skal jeg sige??? 1/3
Skrevet af Peter (GÆST)
Hej Christian, Jeg har det lidt svært med denne form for hilsen på denne log, da den er offentlig tilgængelig, og egentlig ikke tilbyder andet ift din e-mail, end at den lige netop er offentlig tilgængelig og deraf kan læses af andre, men jeg har været i Kina og der hersker, (ikke tibetanerne) foruden kommunistpartiet og dets ikke særlig socialistiske kapitalisme-kommunisme, et element af balance (!) dels i form af Taoisme, dels i form af Konfucianisme blandt andet manifesteret i yin og yang, således den rette levevis kan opnås samt maksimalt (fortsættes)
  BESKED #14 15. APRIL 2008 @ 02:39  
Hvad skal jeg sige??? 2/3
Skrevet af Peter (GÆST)
(fortsat) profit, både finansielt og emotionelt, og det har altså sat sit præg hvorfor jeg skriver på denne log, da du ikke udelukkende skal modtage noget på din e-mail, hvor du sikkert også spammes af diverse produkter (sikkert fra Kina), men balance opnås på flere forskellige måder, som du givet også har oplevet på dine færder gennem buske og krat på vej op ad mere eller mindre sprudlende vulkaner med selskab og naive mennesker, der tror du har en retningssans, for i sådan situationer kan man, hvis man er heldig og koncentreret, se ind i sig selv og identificere nogle grundlæggende værdier, hvilket jeg ikke gider skrive (fortsættes)
  BESKED #13 15. APRIL 2008 @ 02:38  
Hvad skal jeg sige??? 3/3
Skrevet af Peter (GÆST)
(fortsat) mere om, men blot gøre dig opmærksom på, at jeg nu har skrevet denne hilsen uden brug af mere end et enkelt, det vil sige snart to (hvoraf det sidste ikke rigtig gælder), punktummer, og da jeg efterhånden har svært ved at konstruere sætninger (selvom standarden er faldet gevaldigt og det nu grænser sig til det latterlige hvormed det burde være nemmere) vil jeg slutte af med at ønske dig en fortsat god tur, jeg håber du nyder tiden og at vi snart må snakkes ved. Kærlig hilsen Peter.
  BESKED #12 12. FEBRUAR 2008 @ 12:44  
Halløøøøøjsa
Skrevet af Lottelot (GÆST)
Heeeeej:-) Så er der allerede gang i skriveriet...iiih det er herligt:-) Dont ruin anything... Fik mig til at grine.. Han har bare tænkt...hva rejer det mig;-)... Haha... Hvor er det grinern med den der sensor.. Kan lige se det for mig.. Ligesom man sover bedst..pliiiing:-)..Haha.. Nåh men jeg ønkser dig held og lykke og følger som sædvanligt med på din lort...jeg mener log;-).. Krammer her fra Lotten
  BESKED #11 10. FEBRUAR 2008 @ 18:11  
Fra Nærum
Skrevet af Suejespersen
Hej Søn, dejligt igen at kunne læse dine altid spændende beretninger. Du er landet helt fint, og allerede i gang med nye oplevelser og indtryk. Dejligt. Glæder os til fortsat læsning. Her går det som det plejer. Prøver at fange Peter på Skype, men jeg tror at taler med Elisa, eller måske endda med dig. Vi er ved at gøre os rejseklar, men det hører du nærmere om. Vi snakkes. Ha det godt, og pas godt på dig selv. Masser af hilsner fra far og mig + diverse knus. Mor
  BESKED #10 22. MARTS 2006 @ 07:03  
LA
Skrevet af Malene (GÆST)
Hejsa.. Jeg bor i LA saa hvis du er interesseret i at moedes mens (hvis) du stadig er her, saa skriv til min emailadresse eller i min egen tlog der hedder: Maloniepigen.tlog.dk Kh Malene
  BESKED #9 2. MARTS 2006 @ 16:39  
En hilsen
Skrevet af Thomsen (GÆST)
Hej Chrestian.En lille hilsen her fra 3XThomsen i Herlev.Jeg læser med stor fornøjelse din beretning. Det er meget spændende at følge og man kan vel nok sige, at du får oplevet en masse. Knus og masser af ønsker om en forsat god tur. Annelise.
SKRIV EN BESKED
Guest Loggen indeholder i alt 19 beskeder.
Du kan tilføje din egen besked til Guest Loggen ved at klikke på knappen herunder.
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk