CaSiKa i Sydamerika

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (9)         FOTO (168)         INFO         GUEST LOG (43)    
        
fra Sucre til la Paz
Skrevet af CaSiKa @ CUSCO, PERU
25. APRIL 2009 @ 19:15 (GMT+1)
Dag 85 af 122
Busturen fra Sucre til La Paz var en oplevelse af de mere ulaekre. Bussen, som var meget beskidt, og i vaerre stand end bus 671 der gaar til Lundum, var fyldt op med lokale bolivianere, som aabentbart ikke er vandt til at koere i bjergene.Det resulteret i braeklyde/lugt lige fra starten. Det var ikke mega laekkert. Men saadan er det i Bolivia :)
Vi ankom til La Paz om natten/tidligt om morgenen og tjekkede ind paa The Adventure Brew Hostel; et rigtig laekkert hostel, som serverede pandekager hver morgen og en gratis oel om dagen :)
Derfra bookede vi en mountainbike-tur paa "verdens farligste landevej". En tur vi foerst fortalte om da den var veloverstaaet :) Turen var fantastisk flot. Omgivelserne var massevis af bjergvaegge fyldt med regnskov. Der boede mange bjoerne, men vi saa desvaerre ingen :( Hele gruppen klarede turen i fin stil; ingen skrammer, braekkede arme eller ben og ingen doedsfald. guiden fortalte at der som "hovedregel" blev sendt en paa hospitalet hver uge. Vi var saa heldigvis ikke en del af den statistik.
Tiden kom til Camillas foedselsdag, som blev en lang en, da vi startede med at fejre den da klokken var 12 i DK. Paa det tidspunkt var den kun 7 i Bolivia, saa det passede lige med en tur paa god restaurant og nogle oel.Den aften smagte Camilla lama, som efter hendes mening, var delikat.
Vi havde hoert at det skulle vaere en oplevelse af tage i san Pedro faengsel i La Paz, da det er et anderledes faengsel. Det fungerer som en lille indelukket landsby, hvor koner og boern til de indsatte kan gaa ind og ud som det passer dem (de bor inde i faengslet,da de ellers ville bo paa gaden). Desvaerre var det blevet lukket for turister lige inden vi kom, da der havde vaeret en journalist inde og skrive om de korrupte ting der foregaar derinde; de indsatte handler med kokain og tjener rigtig mange penge paa at turister kommer for at koebe kokain i faengslet. Vi maatte vente og se om det maaske naaede at aabne naar Katrine kom.
De sidste dage i foer Katrine kom, gik egentligt bare med at vente paa hende :) vi glaedede os meget til at hun skulle vaere med paa resten af turen. Et par timer foer hun kom lavede vi banner og malede danmarksflag i hovederne. Folk kiggede meget skoert paa os:)
      
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.138.174.174 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 9 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://casika.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk