I Nina og Ries fodspor

DANSK | ENGLISH
    START         TRAVELOGUES (21)         PHOTOS (211)         INFO         GUEST LOG (32)    
        
Tilbage i Sydney
Written by annmary
31 MAY 2007 @ 05:50 (GMT+1)
Day 115 of 156
Hej alle

Saa er vi tilbage i Sydney.. Sjovt at vaere tilbage - og ved hvor alting er. I gaar da vi kom gik vi ned til operahuset og spiste medbragt aftensmad med udsigt til harbour bridge. Rigtig hyggeligt, selvom det er meget koldere end sidst vi var her!

Lidt opdatering siden sidst: Fra Queenstown tog vi til Dunedin hvor vi bl.a. besteg verdens stejleste gade - alt for haardt, men vi gjorde det:-) Fra Dunedin koerte vi mod Lake Tekapo, meget lille flaekke, men smuk med soeen og bjergene i baggrunden. Derefter koerte vi til Christchurch hvor vi blev 4 dage, var rundt og se katedralen, paa museum o.l. Fra christchurch floej vi til Wellington, hvor vi har vaeret rigtig kulturelle. Vi var nemlig baade paa rundtur i Parlamentet og inde paa "national museet" Te Papa, begge dele meget spaendende. Og nu er vi saa kommet til Sydney.

Ikke sket saa meget den sidste del af NZ, da vi har valgt at spare lidt paa pnegene. Vi havde jo i vores hoveder planlagt at vi gerne ville hjemad sidst i juni. Men det har vidst sig at alle billetter fra Singapore til London var booket helt frem til d. 9 juli... dem har vi lynhurtigt snuppet. Men har generelt vaeret et kaempe boevl med at faa aendret billetterne, hvilket har vaeret ret traels og nok ogsaa taget lidt af humoeret til sidst i NZ. I dag har vi saa faaet bekraeftet at vores elektroniske billet fra london til KBH ogsaa kan aendres til samme dag vi ankommer til London. dvs. vi hoejst sandsynligt er tilbage i DK d. 10 juli kl 17.10. HOejst sandsynligt betyder at vi skal have det bekraeftet i morgen. Saa vi krydser fingre. Men skulle vaere 99 ’ sikkert:-) hehe

I aften skal vi ud at spise hos Jaques (ninas grandfaetter), som vi ogsaa besoegte sidst vi var i Sydney, saa det bliver rigtig hyggeligt at se ham og hans kaereste igen.

I morgen splitter vi saa op for en uge, da Nina tager til Fiji for at moedes med Jens (hendes kaereste), og Anne Marie tager tilbage til Cairns for at moedes med nogle irere vi tidligere har moedt:-) Derefter moedes vi i Alice Springs for at tage paa en 9 dages safari. (og inden vi glemmer det, maa vi hellere tilfoeje at i de 9 dage vil i ikke kunne komme i kontakt med os, da vi er ude i oerkenen!!! og det er fra d. 9-17 juni!)

Haaber alt er vel derhjemme
vi hygger
      
COMMENT ON THIS TRAVELOGUE
» In order to prevent abuse your IP 3.14.133.148 will be saved, when you write a comment.
YOUR NAME
HEADLINE
YOUR COMMENT
characters left for your comment.
Yes. Please send me an email when new comments are added this resource.
TRAVELOGUES
The log contains a total of travelogues with the most recent one added .
© Copyright 2024 findninaogrie.tlog.dk. All rights reserved.
This site is part of TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Get Your Own Free Travel Log
    Write your username or email address here.
           Write your password here. If you have forgot it click the questionmark.
    Sign up for a free membership of tlog.dk