I Nina og Ries fodspor

DANSK | ENGLISH
    START         TRAVELOGUES (21)         PHOTOS (211)         INFO         GUEST LOG (32)    
        
Magic New Zealand:-)
Written by annmary
11 MAY 2007 @ 10:57 (GMT+1)
Day 95 of 156
Der er sket lidt af hvert siden vi forlod Auckland... Vi har jo koebt et buspas med selvskabet "Magicbus" hvilket vi var vaeldig spaendt paa. Men det har vidst sig at vaere en rigtig god investering. Da bussen stopper ved de vaesentlige ting man skal se mellem destinationerne, hvilket betyder, at man faktisk ikke nehoever vaere i en by mere end en nat. Men det er nu meget rart at blive lidt laengere tid hvert sted.. Desuden booker buschaffeuren alt for os, vi siger bare hvilket hostel vi gerne vil bo paa, hvor lang tid, saa booker han det, og saa er vi automatisk booket paa bussen igen.. Perfekt..

Da vi tog fra Auckland koerte vi mod "Hot water beach". Paa denne strand kan man et par gange om dagen (naar det er lavvandet) opleve at man kan grave sit eget lille spabad i stranden... Det vand der kommer op er faktisk saa varmt at man braender sig paa det... Men vi fik os et godt hul, som vi kunne ligge lidt i - saa manglede vi bare en kold oel;-) derefter tog vi til Cathedral cove - hvor vi var med en speedbaad, ude at se en masse flotte klipper der var formet af havet... Rigtig flot tur.

Dagen efter koerte vi mod Rotorua, og paa vejen stoppede vi i Waitomo for at se "Glow worm caves" en noget speciel oplevelse. Vi var foerst rundt i nogle drypstenshuler - og sluttede turen af med en baadtur nede i hulerne, og oppe i loftet sad alle de lysene orme.. Ligesom at kigge op paa en klar stjernehimmel. Om aftenen blev vi sat af i Rotorua - byen der stinker! Rotorua har nemlig en masse braendene svovl i undergrunden, saa rundt omkring i byen er der huller i jorden hvor der kommer stinkende roeg op... Meget specielt, derud over er de kendt for deres "mud pools" med helsespabade osv... skulle vaere yderst rart:-)
blev i Rotorua et par dage hvorefter vi koerte mod Taupo.

Paa vejen til Taupo var vi inde at gaa tur i "wai-o-toma" wonderland, og se en masse flotte kratere nogle med helt groent vand eller roedt... Meget specielt... og det stinker lige saa slemt som i Rotorua....

OG SAA HAR VI HAFT VORES FOERSTE FANTASTISKE OPLEVELSE MED FLY!!!
- ved Huka Falls lidt uden for Taupo blev vi nemlig hentet at Taupo Tandem skydive.... saa efter lang tids venten var det nu endelig blevet tid til den stoerste udfordring paa vores tur.. Faldskaermsudspring.. Og det var fuldstaendig fantastisk fedt... Gik alt for staerkt... men det var det vaerd. Sprang fra 15000 feet - og vi har det paa video - hvilket faktisk er ret sjovt at se ... hehe..

Dagen efter tog vi paa hiking "Tangariro crossing" - som skulle vaere NZ’s flotteste endagshike. Var virkelig ogsaa mege flot.. Foerst klatrede vi i klipper for at komme op til foden af en vulkan (i oevrigt her Mordor fra ringenes herre er optaget) - Vi var godt nok lige ved at give op og gaa tilbage igen af den foerste skraaning - var alt for haardt. Heldigvis var det ogsaa det vaerste paa hele turen.. en 6 timers tur hvor vi kom igennem vulkanomraader i 2000 meters hoejde, de flotteste blaa soer, regnskov. Ja lidt af hvert.

I dag er vi saa kommet til Weelington, og tager ned paa sydoen i morgen...
Lidt af en lang beretning - men saa er i ogsaa opdateret:-)
Hyg jer
Kram hernedefra
      
COMMENT ON THIS TRAVELOGUE
» In order to prevent abuse your IP 35.172.110.179 will be saved, when you write a comment.
YOUR NAME
HEADLINE
YOUR COMMENT
characters left for your comment.
Yes. Please send me an email when new comments are added this resource.
TRAVELOGUES
The log contains a total of travelogues with the most recent one added .
© Copyright 2024 findninaogrie.tlog.dk. All rights reserved.
This site is part of TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Get Your Own Free Travel Log
    Write your username or email address here.
           Write your password here. If you have forgot it click the questionmark.
    Sign up for a free membership of tlog.dk