Australien og New Zealand

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (22)         FOTO (112)         INFO         GUEST LOG (27)    
        
Saa er det snart slut med Aus
Skrevet af clausp @ SYDNEY, AUSTRALIEN
12. DECEMBER 2006 @ 03:33 (GMT+1)
Dag 72 af 134
Sidste dag i det store Australiens eventyr.. og det er baade godt og ondt. Vi har oplevet en masse, men det bliver nu ogsaa sjovt at proeve noget andet.

Bebs og undertegnede sidder nu paa Novotel Brighton Beach og venter paa at skulle i lufthavnen. Det er nu et stykke tid siden sidste opdatering og vi har oplevet meget! Vi har set de ting man nu SKAL se i Sydney.. bl.a. Opera huset, Sydney Aquarium, Sydney Tower osv. Vi er begge enige om, at Sydney er en af de fedeste byer vi har vaeret i og det er absolut ikke utaenkeligt at vi kommer tilbage. Dog er der for mange "fristelser" i form af irriterende gode shopping centre, saa vi venter nok et par maaneder med at dukke op.

Men efter 5 dage med koncentreret storbyliv gik turen til lidt ydmygere forhold. Katoomba - Blue Mountains var naeste stop. Desvaerre var vejret ikke helt med os.. 14-15 grader, massivt taage og regn var der skam ogsaa! Det var super flot, men det havde nok vaeret en bedre oplevelse, hvis solen havde valgt at kigge frem, bare i 5 min. Saa vi tog derfra en dag tidligere og hjem til vante rammer - Sydney! Her stod den paa afslapning i nok et par dage og herefter skulle Vicky og jeg forlade 87 (nu 88) og paa en lille badeferie syd for Sydney. Og det var et godt valg af hotel (meget heldigt valgt af bebs) Vi boede paa 11. etage med havudsigt + udsigt til Sydney Skyline.. Det er i sig selv ganske fint, her dog krydret med at vores balkon var paa stoerrelsen med vores lejlighed paa Scharlingsvej... i det mondaene Valby kvarter! :-) (jep, billeder skal nok komme, men vi kan ikke uploade her)

Her har vi saa slappet af og nydt livet i 30 graders varme ved poolen siden torsdag og ville nok godt have blevet et par dage mere... Solen har det jo med at undlade at farve mig, men den vil godt farve Vicky! Latterligt..

Og det er saa enden paa vores lille ferie sammen down under. Bebs tager tilbage til Koebenhavn og jeg skal moedes med Mikkel i Christchurch. :-( Det er ikke sjovt og selvom vi har proevet at vaere vaek fra hinanden foer, saa bliver det ikke helt nemt at sige farvel. Men vi overlever nok.. Bebs takker af for denne gang og naeste gang i hoerer fra hende, er vi i L.A. :-) Ikke daarligt, ikke daarligt.

Hav det godt derhjemme og nyd julen og kulden.. Jeg lover at smide billeder op snart. Glaed jer isaer til billedet af mig i bar overkrop og nissehue!

Mange kaerlige hilsener fra Kongen og Dronningen down under! Skulle ogsaa hilse fra Kolle...
      
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.139.238.76 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 22 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://cogm.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk