Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Ba, Uruguay og tilbage igen
Skrevet af Chrjespersen @ BUENOS AIRES, ARGENTINA
1. JANUAR 2006 @ 19:03 (GMT+1)
Dag 0 af 127
Jul og Nytaar i Buenos Aires.

Der er faktisk ikke sket saa utrlig meget siden min sidste beretning.
Jeg ar vaeret lidt rundt at se Buenos Aires, men grundet varmen, syntes jeg det er for varmt at gaa rundt og se byen om dagen. Det er godt 35 - 40 grader i BA om dagen, og om natten kommer temperaturen ikke ned under 20 grader.

Men det gik jo hen og blev d. 24 december mens jeg var her, og jeg havde booket en billet til "festen" paa hostellet hvor der ville vaere mad og gave til alle. Der var omkring 30 mennesker til middagen, som bestod af forskellige retter der kom ind i en underlig raekkefoelge. Ingen af retterne vil jeg klassificere som julemad. Jeg havde faaet koebt en god flaske argentinsk roedvin fra Mendoza omraadet til 3 pesos. Jeg flottede mig ikke ligesom lil lejule aften hvor jeg havde koebt en til 4,80 pesos, og sad oppe paa altanen med min roedvin med klassisk musik stroemmede ud af din lille ghetto-blaster og jeg sad og skrev min dagbog.
Efter julemiddagen blev bordtennisbordet rykket til side og stort set alle deltog i Tango , som en af de ansatte paa hostellet mestrede rimelig godt.
Men jeg maa indroemme jeg er en bedre bordtennisspiller end tangodanser, og jeg fik da ogsaa uddelt en del oeretaever den aften, som egentlig bare var en hyggelig aften, hvor vi spiste kl. 21, fik vores ualmindelig tarvelige gave ved bordet. Alle sad omkring bordet, tavse, og saa paa den lille, identiske billederamme vi alle ahvde faaet en af, der havde en reklame for det selvsamme hostel vi boede paa. Da bordet blev ryddet laa der vel omkring 30 billedramer; efterladt. De ville ha haft stoerre succes med at lade vaere med at give noget, eller gaaet ned og koebt en masse vin i supermarkedet, som jeg har skrevet tidligere, ikke kostede noget saerligt. Og vi betalte alle 50 pesos, som jeg syntes var alt for dyrt, naar drikkevaerer ikke var inkluderet. Hvilke vi foerst fik at vide om aftenen.
Aftenen endte med, at jeg sad sammen med irere, hollaendere og nogen danskere til kl. 6 om morgenen ope paa altanen.

Et par dage efter tog eg boeden til Colonia, Uguguay der laegger en lille time fra BA med hurtigfaerge. Det kan godt vaere at det er en hurtig faerge, men afgang var ogsaa en 20 minutter forsinket. Jeg ankom til Colonia med hvad der svarede til 1 kr. i Uruguay pesos. Selvom Sydamerika er billigt, var det ikke nok til en taxa. Men det var en lille by, og jeg kunne maerke, at jeg savnede at vade rundt med min mochila, saa jeg vadede ned til byen, s om ikke laa mere end 1 km derfra og fandt et hostel.
Byen havde ikke de store attraktioner at byde paa, saa det blev bare et afslappet ophold. Jeg delte vaerelse med en hollaender og vi var ude og faa en bajer, og uddelte erfaringer og oplevelser om at rejse.
Jeg brugte dagen efter paa en af de cykler hostellet stillede til raadighed gratis, og cyklede rundt og saa byen.
Montevideo, hovedstaden i Uruguay var en lige saa kedelig by som alle har fortalt mig at det var. Saa den var jeg hurtig ude af og paa vej tilbage til BA.

Jeg formaaede paa turen at faa mig en slem orkoelse, som jeg stadig kaempe med, som bare goer varmen mere ulidelig.

Jeg syntes BA er fed by, men der er for varmt i byen om dagen, og jeg kan maerke, at jeg snart traenger til at komme ud og se noget natur, og "backpacke". Jeg har naermest slaaet roedder i BA, og jeg savner at vaere paa farten og opleve "eventyr".
      
3 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
RSX8P15YPBTJ
skrevet af 2J5guCcQ5 (GÆST) 23. november 2015 @ 02:56
Hallf6chen!Ein paar Freunde von mir und ich he4tten sehr grodfes Interesse, am diesje4hrigen KinoKabaret teilzunehmen. Nur sind uns noch ein paar Dinge unlakr.Wenn der Rundenbeitrag 10€ betre4gt, heidft das, der gilt pro Runde oder bezieht der alle vier mit ein?Sind wirklich ffcr genfcgend Personen dcbernachtungsmf6chglichkeiten gesichert? Wir kommen ne4mlich aus Hessen u. da kann man natfcrlich nicht schnell wieder nach Hause fahren. Ist es auch mf6glich, (nur) an 2 Runden teilzunehmen?Sollen wir Isomatten, Schlafse4cke etc. selber mitbringen?Fragen fcber Fragen.. Ich freu mich, wenn ihr euch trotzdem die Zeit nimmt, zu antworten. =)Sehr geile Aktion fcbrigens!Liebste Grfcdfe,Alma
IJZDDINAC
skrevet af iKt9bEet (GÆST) 23. november 2015 @ 02:29
INSIGHTS LIKE THIS LIVEN THNIGS UP AROUN
skrevet af Butterfly (GÆST) 1. januar 2012 @ 18:32
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.17.203.68 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 49 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk