Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Absolut ingen planlaegning
Skrevet af Chrjespersen @ ANTIGUA, GUATEMALA
19. FEBRUAR 2008 @ 03:56 (GMT+1)
Dag 0 af 127
Og videre sydpaa i stedet for...
Modsat de andre ture som i bund og grund har haft en tvunget rute pga. af fly der skulle naas eller andet har jeg denne gang valgt at bare goere det der foeles rigtigst. Og at tage til San Cristobal virkede helt forkert. Og det der gjorde udfaldet at jeg ikke tog dertil var en fyr fra Schweitz der var kedeligere en skiveskaaret ost. Han kom selv kom med ideen, at ham og jeg skulle rejse sammen og han ville udskyde sine planer. Vi havde allerede bestilt billet til San Cristobal, men efter hans foreslag, og absolut manglende forstaaelse for, at jeg ikke gad, maatte jeg skifte rute sydpaa til et sted Ditte anbefalede mig at tage til. Saa det gjorde jeg. Tog en bus til Puerte Escundido, og blev der et par dage. Planen var at blive der en dag og saa tage den halvanden times transport der er til Mazunte. Men saa roeg vi i byen om aftenen alle os fra hostellet til et sted hvor en drink, til 35 kr. gav to mere af sig. Altsaa 3 for 1 konceptet. Jeg tror kl. var 3 eller 4, inden jeg var i seng igen. Puerto Escondido er en storby der virker som mellemled videre vestpaa, eller sydpaa til strandene. Der er strande ud til Stillehavet i PE, men charmen ryger lidt af det, naar det er i en by med 13000 mennesker. Men en mindre portion toemmermaend gjorde, at jeg ikke kom afsted den morgen, og i stedet fik set lidt af byen og nydt det gode vejr. Der var omkring 35 grader, og jeg havde denne gang valgt faktisk at bruge den solcreme jeg havde.... lidt endnu. Naarh, men saa ville jeg gaa tidligt i seng om aftenen, og det var saa smart planlagt, at jeg havde brugt alle mine kontanter, saa jeg ikke kunne tage med i byen da de andre gik. En time senere stod jeg og dansede salsa med en australsk pige efter vi havde indtaget to drinks hver og nogen cervezas... En belgier og syntes, at det var da latterligt at jeg ikke kunne gaa med i byen fordi jeg ingen penge havde, saa han insisterede paa at jeg laante nogen penge af ham. WHAT TO DO???

Fino. Men byen var ikke desto mindre lettere kedelig, saa dagen efter fik jeg mig taget sammen og pakket. Men ideen om at tage derfra alene virkede helt forkert, saa da en pige fra Isral sagde, at hun overvejede at tage dertil dagen efter... maaske, kom mine diplomatiske overtagelses evner i sving, og efter 5 sekunders overtagelse, saa ville hun gerne med. Dansk charme er nu en gang godt at have med sig!

Saa landsskabsarkitekten Nitzan og jeg fandt en gammel spand af en bus og drog sydpaa til en by med omkring 450 indbyggere. Vi fandt det mest usle hostel jeg nogensinde har boet paa. Med eget toilet som ikke havde nogen laas paa doeren, eller lys og moeg beskidt. Doeren til vaerelset var et taeppe, og i stedet for en en paere i lampen hang der hvidloeg. Der var myg, men jeg er vist blevet lettere immun over for dem efter Bolivia til stor irritation for Nitzan.

Og det her var tydeligvis lige hvad jeg havde brug for. Absolut intet aktivitet, andet end at hoppei havet en gang i mellem, og saa ned og laegge paa mit nyerhvede Spiderman haandklaede (jeg havde selvfoelgelig ikke taget et stort nok haandklaede med hjemmefra) og lige op og spise god mad paa stranden. Indtil dag nummer to. Det var jo mega varmt, og det gjorde det endnu mere besvaerligt at smoere solcreme paa. Saa det ville jeg lige udskyde en halv time. Bare en lige laegge lidt, og saa tage det paa bagefter. Betaling ved kasse 1. Jeg blev roed som Moder Rusland. Saa det blev lidt mere i skyggen i en haengekoeje end forventet, men det var ogsaa ok. Jeg har taget en af Matas’ geniale tryk solcremer fiduser med, som er saa smart indrettet, at faa at lukke den skal du lige give den tryk. Et tryk er mere end rigeligt til ansigtet, og det er lidt svaert at skrue et laag med den anden haand fyldt med solcreme til en voksen gravhund.

Den anden sidste dag tog vi paa en tur med en baad og fandt store skildpadder i vandet, som efter aftalen var, at man kunne svoemme med. Det vil sige holde dem lidt i vandet, som ogsaa var meget sjovt. Det vejede godt 60 kg, saa det var nogen ordentlige sataner. Bagefter stod den paa snorkling som jo altid er spas.Det blev til 4 dage med afslapning, samtaler om alt mellem himmel og jord, kortspil, en aabenbart Valentines dag, som de ogsaa holder her, med live musik alt det der og ellers bare opladning til nye eventyr til...

Guatemala. Jeg har forladt Mexico. Det tog omkring 20-21 at komme fra Mazunte til Antigua hvor jeg er nu. Her vil jeg starte noget spansk undervisning et par uger inden jeg nok tager sydpaa til Nicoragia og paa den maade ikke ser en masse i Guatemala til Julie kommer saa vi kan det se det sammen. Og jeg slipper for at se det to gange. Som mange allerede havde fortalt mig, saa er folkene her flinkere, det er billigere og saa er landet ikke saa uoverskueligt stort som Mexico. Mexico er stadig et kanon land, og vi (Julie og jeg) skal ogsaa tilbage dertil, men undervisning der, er bare en del dyrere end her. Efter at ha veret her i kun 5 timer formaaede jeg at fare vild i byen og da jeg ikke kunne huske hvad mit hostel hed, fik jeg gaaet rundt i en tid i gaar aftes for at finde det. Den grove rejseguide havde jeg selvfoelgelig ladet blive hjemme, og da alt lyset gik i byen var det lidt af en udfordring.

Nu vil jeg smutte igen. Internet koster noget som vanvittigt som 4 kr. i timen, saa jeg maa hellere spare...
Og tiderne har godt nok skiftet. Nu hedder det ikke: kan jeg faa din email?. Nu er det: kan jeg faa din facebook. og svaret er selvfoelgelig. Naee.. Du kan faa min email ka du...

Tak for alle mailsene. Det saetter jeg pris og lade dem bare komme i flertal.
      
4 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
JKSZN4LVP
skrevet af 8pZSCMdmG (GÆST) 23. november 2015 @ 02:21
Thank you so much to everyone who dtneoad and made this possible! I am a student scholarship recipient. I was certain I would not be able to go to SAA this year, even though many of my friends and classmates were going, mainly due to the cost. Receiving this scholarship helped make it possible for me to attend, when it would have been impossible otherwise. I am so very grateful for the donors generosity, and I look forward to the time when I can pay it forward in the future. I would very much love to meet up with any donors who are attending the conference and thank them in person, so please feel to connect with me via or .
JKSZN4LVP
skrevet af 8pZSCMdmG (GÆST) 23. november 2015 @ 02:20
HEJSA
skrevet af Mor (GÆST) 23. februar 2008 @ 22:47
HALLOEJ
skrevet af Rikkewindfeld 20. februar 2008 @ 19:46
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.144.48.135 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 49 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk