Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Naeste sidste dag i Peru/Puno
Skrevet af Chrjespersen @ PUNO, PERU
27. OKTOBER 2005 @ 20:42 (GMT+1)
Dag 0 af 127
Saa er det farvel til Peru.

En maaned minus en dag skulle mit (foerste) ophold I peru vare. Listen over oplevelser og mennesker jeg har moedt vil naermest ingen ende tage. Og generelt har vejret vaeret godt, og priserne her noget jeg godt kunne vaenne mig til. En halv liter Cola til lige under 3 kr. Det har aldrig vaeret noget problem at tage en taxi, og ud over det overfald Ditte havde hvor hendes halskeade blevet forsoegt stjaalet, har der er ikke vaeret en eneste "ubehagelig" episode, saa det er jo godt. Det kunne selvfoelgelig ha vaeret laekkert ikke at ha den ene episode, men nu skulle det vaere saadan.

Modsat Brasilien hvor jeg rejse rundt alene, saa er det en enorm forskelat rejse sammen med Ditte. Og ydermere havde vi to svenserke og en Hong Konger med paa slaeb, saa paa den maade er man aldrig alene. Og det kan jeg da godt savne en gang i mellem, men det er ikke vaerre, end jeg hopper tilbage paa hostellet (som i gaar) da hun sad paa internet, og bare ligger i sengen og spiller guitar. Saa det er aldrig et problem, og fra paa mandag af i naeste maaned skal vi skilles i en maaned, da jeg skal paa sprogskole og har valgt at bo hos en familie, saa jeg kan faa snakket saa meget spansk som muligt. Jeg ved endnu ikke om jeg skal bo der er to uger. Nu maa vi se. Det er vel ogsaa begraenset hvor lang tid Ditte kan finde ud at rejse, uden jeg skal soerge for, at hun ikke hopper paa en bus Los Angeles i stedet for La Paz... Sagt med et glimt i oejet, men stadig med en alvorlig mine.

I hvert fald, saa har mit ophold varet saa meget federe end i Brasilien. Ogsaa fordi det regnede hele tiden i Brasilien, men der er ogsaa flere der snakker engelsk, saa man kan komme i kontakt med dem. I brasilien var det kun portugesisk, men det var stadig fedt i brasilien.

Efter at ha vaeret vidne til hvordan trafikken og bilisterne er her i Peru, saa glaeder jeg mig til at se, hvordan min egen koersel bliver naar jeg kommer hjem. Her bruger man hornet foperst og derefter bremsen. Hoejre vigepligt gaelder begge veje; det er bare det, at ingen af dem holder tilbage. Det er den som kommer foerst.

Jeg haaber min daekning har vaeret tilfredstillende, og at I derhjemme kan faa bare et lille indblik af alle de utrolige mange ting jeg oplever. Og jeg vil da ogsaa meget gerne hoere om hvad I laver.

Men jeg vil smutte. Jeg gider ikke sidde og paa internet cafe mere. Laengere er den ikke, og nu kommer der svensk musik (paa svensk) musik ud af radioen, og saa er jeg altsaa den der er gaaet.

I maa ha det, og nyd den kommende julestress...

Hilsen Christian
      
2 KOMMENTARER REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
IHEU7OMQX
skrevet af wxzu4vthdK (GÆST) 23. november 2015 @ 02:55
I think youve just captured the answer peclfrtey
1LNGM9XGM
skrevet af Y6Hm04EL90 (GÆST) 23. november 2015 @ 02:50
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.144.189.177 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 49 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk