Udveksling i Tyrkiet

DANSK | ENGLISH
    START         BERETNINGER (49)         FOTO (172)         INFO         GUEST LOG (19)    
        
Sidste uge i Peru
Skrevet af Chrjespersen @ PUNO, PERU
24. OKTOBER 2005 @ 20:52 (GMT+1)
Dag 0 af 127
Saa blev vi splittet op. Fra 5 til 2 paa en dag Det maatte jo ske. Angie skulle afsted samme aften vi kom tilbage fra 2 dages trekking i Colca Canyon og Hele og Andreas skulle til Cuzco for at gaa inka-trekket. Saa Ditte og jeg tog bussen til Puno. Vi havded koebt billet dagen forinden bare for at vaere sikker. Da vi finder vores pladser, sidder der i forvejen to maend., De viser deres billeter, og de identiske med vores. Jeg har i loebet af aftenen oparbejdet mig en ret stor hovedpine, og det sidste jeg havde brug for, var at vi ikke kunne komme afsted. Det skal lige naevnes, at den bus aabenbart slet ikke gik til Puno. (????) Vi gaar ind og snakker i informationen, og ser, at vi er langt fra de eneste der er i en saadan situation. Men af en eller anden grund, saa blev det os der trak det korteste straa, og vi matte bugsere vores tasker ud af bussen igen. Efter en halv time, hvor bussen skulle vaere koert 3 kvarter forinden, kommer der en madam ud og siger, at vi kan sagtens tage med; vi faar bare nogen nye pladser, og saa gaar bussen aabenbart til Puno alligevel.
Vi kunne ikke andet end grine af det.

Busturen varede 5 timer, og den eneste film der kom paa, var en Steven Segal film, som heldigvis var paa engelsk. Jeg faldt i soevn under den!
Men nu er vi i Puno. Vi skal ud og til nogen flydende oeer, hvor der skulle vaere nogen fuldstaendige fantastiske udsigter. Puno ligger i godt 3800m over hav overfladen, og det kan maerkes. Baade Ditte og jeg syntes at Cuzco var slemt, men her kan du maerke forskellen i luften naar man bare tager en dyb indaandning. Jeg snakkede om at tage en loebetur, men i denne her hoejde, kunne jeg forestille mig, at jegvillle kollapse 25 m fra vores hostel.

Men saa er det ogsaa snart farvel til Peru. Det har vaeret en fantastisk maaned, med utrolig mange oplevelser, og vi er ikke n gang faerdige med landet endnu.

Der er to maaneder til jul idag, og jeg tror jeg vil komme til at have den mindst stressfulde jul nogensinde.
      
1 KOMMENTAR REGISTRERET
» Skriv din kommentar herunder for at deltage i debatten
VISNING EMNER PER SIDE SORTER EFTER
RYHZDINADJN
skrevet af OEp2dfKULjo (GÆST) 23. november 2015 @ 01:41
The only time I tend to stay up super late is when Mrs. Jacks is on an overnight or out of town... More so bescuae I can not sleep all that well. Other then that, I am usually falling asleep around 9ish... Yes, I am an old soul.
KOMMENTER DENNE REJSEBERETNING
» For at forhindre misbrug bliver din IP 3.137.170.183 gemt, nÃ¥r du skriver en kommentar.
DIT NAVN
OVERSKRIFT
DIN KOMMENTAR
anslag tilbage til din kommentar.
Ja, tak. Send mig en email, når der bliver skrevet nye kommentarer.
REJSEBERETNINGER
Loggen indeholder i alt 49 rejseberetninger, hvor den seneste beretning blev tilføjet .
© Copyright http://chrjespersen.tlog.dk. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.
Dette site er en del af TLOG.DK - Travel Logs for Travel Folks! - Få din egen gratis Travel Log
Har du kommentarer til TLOG.DK kan du kontakte os her.
    Skriv dit brugernavn eller din emailadresse her.
           Skriv dit password her. Har du glemt det, så klik på spørgsmålstegnet.
    Opret et gratis medlemsskab af tlog.dk